Information till dig som funktionär

Först ett stort tack till dig, utan en mängd funktionärer och ideella krafter är det omöjligt att arrangera ett mästerskap. Så ett stort tack till dig!

 

Inte anmäld som funktionär ännu? Klicka här så kommer du rätt!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter och tider varierar beroende på vad just du ska hjälpa till med. Har du inte fått information om detta kommer du få det av områdesansvarig.

Funktionärsmöte

Respektive ansvarsområde har sina egna möten inför SM, gruppledare/funktionsansvarig ledare ansvarar för att samtliga funktionärer delges kallelse.

Kläder

Du kommer få en t-shirt som utmärker dig som funktionär, du kommer också ha en badge runt halsen. Det är viktigt att bära både t-shirt och badge hela tiden då du är i tjänst.

Mat & vatten

Mat och vatten är viktiga komponenter för att du ska kunna göra ett bra jobb. De dagar du arbetar som funktionär kommer du få mat som serveras i Tävlingsområdet, du erhåller matbiljett av funktionsansvarig. Tänk också på att ta med dig en egen vattenflaska för att kunna dricka ordentligt när du är ute och jobbar.

Arbetstider

Din gruppledare/ansvarige kommer ge dig information om vilka tider du ska arbeta.

Du representerar MTB-SM

Tänk på att vara så serviceinriktad som möjligt, allt för att ge våra tävlande och besökare en så bra upplevelse som möjligt. När du har t-shirt och badge på dig så är du i besökarens ögon “alltid” i tjänst. Kan du inte svara på en fråga eller hjälpa till, försök att hänvisa vidare.

Sociala medier

Dela gärna med dig av din upplevelse i dina egna nätverk, tagga gärna dina bilder eller inlägg med hashtag #mtbsm – Följ gärna MTB-SM på Facebook, Instagram och Twitter.