Bo SM-nära och bekvämt på Frösö Park

För dig som vill bo nära mountainbike-SM erbjuder Frösö IF boende på vår SM-camping och Sports Camp. Du kan också bo på Frösö Park Hotel i direkt anslutning till tävlingsområdet.

Bo naturskönt och nära

Frösö Park ligger på Frösöns vackraste sida med vyer mot Storsjön och den jämtländska fjällvärlden.

Här finns också alla bekvämligheter som boende, dusch och matlagningsmöjligheter. Du hittar restaurang och jämtländskt spa på Frösö Park Hotel. Vill du ha mer rörelse finns utegym och fina stigar för löpning, cykling och vandring. Golfbanan ligger ett stenkast bort. Vill du till stan är det 9 minuter med bil till Östersunds centrum.

Bo på Sportscamp

Nu har du möjlighet att bo på Frösö IF:s Sportscamp som vi ordnar i ett vandrarhem som ligger i direkt anslutning till tävlingsområdet. Här är fyra bäddar i varje rum. Du har tillgång till duschar och kök för egen matlagning.

Har du frågor? Kontakta oss på kansliet frosoif@frosoif.se.

Boka rum
Pris: 1150 kr/ 4-bäddsrum
Sänglinne: 75 kr/ person

Så använder vi dina uppgifter

Här kan du läsa mer om hur vi sparar och använder din information

Campa

Tycker du att lite av grejen med cykeltävlingar är att campa tillsammans med fler likasinnade, rekommenderar vi Frösö IF:s SM-camping. Den ligger cirka 900 meter från tävlingsbanan. Dusch, toaletter, el och vatten finns på plats.

Säkra upp en plats för ditt tält, din husvagn eller din husbil redan nu.

Har du frågor? Kontakta oss på kansliet frosoif@frosoif.se.

Hitta hit

När du åker mot Frösö Park från Östersundshållet, sväng av till vänster mot Frösö golfbana några hundra meter innan du kommer fram till Frösö Park. Från avtagsvägen är det skyltat.

Boka campingplats

Pris: 250 kronor/ dygn

Så använder vi dina uppgifter

Här kan du läsa mer om hur vi sparar och använder din information
 

Bo på hotell

Vill du bo bekvämt finns det rymliga sängar på hotell Frösö Park Hotel. Här kan du ta det lugnt och låta pressen rinna av dig på Jämtländskt Spa med lokala hälsotraditioner. Vill du ha mer rörelse finns gym både ute och inne.

Som tävlande har du och din familj särskilt förmånligt pris på boende. Ange rabattkoden mtb19 vid din bokning.  Boka i tid. Ange period i kalendern 17-21/7. 

Besök Östersund

Via Visit Östersund kan du läsa mer om boende, restauranger och om vad du kan se och göra i Östersund.